- -

WELKOM!

Op deze site vindt u informatie over psychotherapie voor individuele-, relatie- en gezinsproblemen bij Psychotherapie Praktijk Zwolle. Op gebied van psychologische behandelingen wordt een onderscheid gemaakt tussen Basis GGZ (geestelijke gezondheidszorg) en Specialistische GGZ. De behandelingen in Psychotherapie Praktijk Zwolle vallen onder de S GGZ. De praktijk biedt psychotherapie bij een groot aantal klachten en besteedt veel aandacht en tijd aan een zorgvuldige diagnose en een effectief veranderproces.

Aanmeldingen en wachtlijst:
(bijgewerkt: 8 maart 2020)
- Aanmeldingen voor relatietherapie (partnerrelatie- of gezinstherapie): wachtlijst hiervoor is voor onbepaalde tijd gesloten.
- Aanmeldingen voor individuele therapie: wachtlijst hiervoor is voor onbepaalde tijd gesloten.
- Aanmeldingen voor supervisie of leertherapie: neem hiervoor contact met mij op.

Zie verder onder "Werkwijze".

Het kwaliteitsstatuut van deze praktijk  kunt u hier vinden.
Informatie over het privacybeleid van de praktijk kunt u hier vinden.

 
Rommy de Goeij
Klinisch Psycholoog
Psychotherapeut
Systeemtherapeut
Gecertificeerd EFT-therapeut
Leertherapeut NVRG en NVP
Supervisor NVP en NVRG

T: 0657546081
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Koestraat 4, 8011 NK, Zwolle
   
 

Nieuws

CORONA VIRUS

Voor bezoekers van Psychotherapie Praktijk Zwolle:

 

Psychotherapie Praktijk Zwolle en de LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen) nemen de aanwijzingen van het RIVM over wat betreft psychotherapie en andere activiteiten van de praktijk.

Voor het afzeggen van afspraken, voor het toepassen van hygiënemaatregelen en gedragsregels in de praktijk adviseren we u de actuele aanwijzingen van het RIVM op te volgen. Met vragen kunt u terecht bij het publieksinformatienummer van de Rijksoverheid, tel: 0800-1351.

Indien u uw afspraak binnen 24 uur van tevoren annuleert dan worden daar in deze omstandigheden geen kosten voor berekend.

Mocht u of uw therapeut lichte klachten hebben, dan is een telefonisch consult wellicht een alternatief. Beeldbellen zoals whatsappen, skypen en facetimen is niet mogelijk omdat dit onder de AVG niet is toegestaan. Het coronavirus gaat niet boven wetten als de AVG en de WGBO. 

Beveiligd mailen kan ook. Meerdere van u kennen dit al. Mocht u hier behoefte aan hebben, geeft u dit dan per gewone mail aan, dan krijgt u antwoord via ZIVVER, het extra beveiligde kanaal, en kunt u hierop reageren.

 

verandering vergoeding psychotherapie bij Psychotherapie praktijk Zwolle

- In tegenstelling tot voorgaande jaren heeft de praktijk vanaf 1 januari 2020 alleen nog een contract met zorgverzekeraars Achmea, Zorg en Zekerheid, ONVZ en ENO en de hieronder vallende verzekeringen en labels. Cliënten van andere zorgverzekeraars wordt geadviseerd zich goed te informeren over de wijze van vergoeding van de gesprekken. Zie: Vergoedingen en tarieven

 

Psychotherapiepraktijk voor individuele-, relationele- en gezinsveranderingen


Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten