- -

introductievideo EFT

Houd me vast cursus in zwolle: september - december 2019

In september 2019 start voor de vijfde keer een “Houd me vast” cursus voor paren die hun relatie willen verbeteren. De eerste cursussen zijn door cursisten als zeer waardevol beoordeeld.

De cursus heeft als doel meer verbondenheid, meer verdieping en meer intimiteit. Een relatie gaat niet vanzelf en de meesten van ons hebben niet geleerd om te gaan met periode(n) van verwijdering en/of strijd. Deze training geeft wetenschappelijk onderbouwde handreikingen hoe hiermee om te gaan.

Net als EFT (Emotionally Focused Therapy) werkt “Houd me vast” vanuit emoties. Emoties zijn de kern van alle belangrijke relaties, zoals de relaties met kinderen, ouders en partner. Veilige hechting staat in deze relaties centraal. Deze training versterkt de veilige hechting in de relatie met de partner, zonder dat dit ten koste gaat van de autonomie van (één van) beiden.

Onderwerpen
• Emoties in liefde en verbinding/hechting.
• (Destructieve) patronen binnen relaties.
• Opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger.
• Bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

“Houd me vast” is een lichte vorm van EFT. In de training wordt het boek “Houd me vast” van EFT-grondlegster Sue Johnson doorgewerkt. In de training wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen en opdrachten. Het is de bedoeling dat partners vooral met elkaar aan de slag gaan. (Het is geen groepstherapie).

Filmpje cliënten over EFT en "Houd me vast"


Wanneer
Acht woensdagavonden van 19:30 tot 21:30 uur, meestal wekelijks: 25 september, 2, 16 en 23 oktober, 6, 13 en 27 november, 4 december 2019.

Locatie
De Bolle Bieste Gezondheidsplein
Rembrandtlaan 10, 8021 DH Zwolle
.

Kosten
€ 595,00 per paar. U kunt aan uw zorgverzekeraar vragen of u voor vergoeding in aanmerking komt.
Betaling vooraf, evt. in twee termijnen en bij annulering korter dan een maand van tevoren is 90% van het bedrag verschuldigd.

Cursusleiders:
Angelique van Diepen en Kristian Bosman, EFT-therapeuten en HMV-cursusleiders.

Informatie:
Angelique van Diepen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kristian Bosman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Psychotherapiepraktijk voor individuele-, relationele- en gezinsveranderingen